malaga

Top 9 activiteiten in Málaga

Málaga, stad van volle terrassen, prachtige gebouwen, inspirerende kunst en heerlijke parken. Ideale bestemming voor een taalcursus Spaans voor zowel het korte als het lange verblijf. Lees hieronder wat er zoal te zien en te doen is op deze prachtige bestemming!

activiteiten malaga
Málaga, veelzijdige stad met ontelbare bezienswaardigheden.

1. Boek een fietstoer

Een gegidste fietstour is een ontzettend leuke en fijne manier om een goede indruk te krijgen van Málaga. Eventueel te combineren met een tapas en wijn-arrangement om ook de culinaire kant van de stad alvast te ervaren. Ben je na een dag of twee al aardig gewend aan de stad? Dan kun je natuurlijk ook zelf er al fietsend op uitgaan.

2. Ontdek de prachtige stranden

Elk strand heeft zo zijn eigen sfeer en faciliteiten. Geniet van de ontdekkingstocht om uit te vinden welk strand jou het meeste aanspreekt! Klik hier voor een overzicht van BeleefMálaga.

stranden malaga

3. Laat je verwonderen door het indrukwekkende Alcazaba en aanliggend Romeins Theater

Het Alcazaba is een middeleeuws Moors fort dat verdedigd werd vanuit het hoger gelegen kasteel Gibralfaro. Een combinatieticket voor fort en kasteel kunnen we zeker aanbevelen. Het geeft ook een prachtig uitzicht over Málaga en het aanliggende Romeins Theater.

bezienswaardigheid malaga

4. Geniet van een dagje wellness in de hammam

Arabische baden zijn onlosmakelijk verbonden met Andalusië. Ook in Málaga centrum kun je genieten van een heerlijke dag om op te laden. Reserveer jouw arrangement in Hammam Al Ándalus en geef je over aan een wereld van ontspanning voor lichaam en geest. Wel even reserveren van tevoren.

5. Bezoek de Botanische tuin ‘La Concepción’

Deze botanische tuin ligt ongeveer 5 kilometer uit het centrum van Málaga. Een andere wereld vol natuurlijke pracht. Loop de verschillende routes en laat je verwonderen door bijzondere bomen en planten. Daarnaast krijg je een weids uitzicht over de stad Málaga cadeau.

botanische tuin malaga

6. Laat je inspireren in de artistieke zone rond Centre Pompidou

Niet alleen is dit museum zelf een bezoek waard, ook de directe omgeving is een bron van inspiratie met open air kunstwerken en af en toe live optredens. Een fijne plek om te genieten van de kunst, de muziek en de algehele sfeer om je heen.

kunst in malaga

7. Slenter over de Paseo del Parque

Want haasten doe je hier gewoon niet. Deze groene strook achter de haven is bedoeld om te genieten van een praatje, van een leuke wandeling in de schaduw op die warme dagen, of van leuke optredens tijdens de verschillende feesten en evenementen. Genieten staat hier voorop voor zowel de bezoekers als de Málagueños.

8. Volg de geuren en kleuren op de markten die Málaga rijk is

Of je nu kiest voor de authentieke Mercado de Atarazanas in het historisch centrum van Málaga of de relatief nieuwe markt in Neo-Arabische stijl ‘El Molinillo’ (Mercado de Salamanca), de Mercado Del Carmen met de lekkerste vis of de Mercado Merced aan een gezellig plein, je kijkt gegarandeerd je ogen uit.

markt in malaga

9. Leer Spaans in de visserswijk Pedregalejo

Niet voor niets hebben we onze taalschoolpartner op deze locatie gekozen. Een authentiek, dorps sfeertje, met heerlijk strand en een gezellige boulevard vol terrassen en dit op slechts 20 minuten fietsen met de fiets of met de bus van het centrum vandaan. Een geweldige plek om met de Spaanse taal aan de slag te gaan!

leer spaans in malaga

Nieuwsgierig geworden naar deze bestemming?

Lees meer over Málaga, de taalschool in Málaga en ons cursusaanbod in deze geweldige stad. En bij vragen zijn we je natuurlijk graag van dienst via info@zintaalreizen.nl of 06-41601252.

Hulp nodig?

Neem contact op met Cornelie

Bel: 06 41 60 12 52 of
WhatsApp
Maandag tot en met vrijdag: 9:00–21:00 Zaterdag: 10:00–17:00

Laat een berichtje achter

  • Persoonlijk advies op maat (gebaseerd op eigen ervaringen).
  • Gegarandeerde kwaliteit van scholen en accommodaties.
  • Wij blijven je contactpersoon in Nederland (ook voor de achterblijvers).
  • Wij regelen ook je vervoer en adviseren over je verzekeringen.

Ontvang de brochure

Alles weten over onze taalreizen Spaans?
Vraag dan nu onze nieuwe brochure aan!
Vraag de brochure aan
close-link
Brochure