Spaans leren in Barcelona

Top 5 restaurants in Barcelona voor een bijzondere ervaring

Barcelona is een bruisende en veelzijdige stad. In de verschillende wijken zul je verschillende sferen proeven. Van de toeristische zones naar de authentieke wijken, je vindt het allemaal in Barcelona. Hieronder 5 restaurants waar wij altijd met plezier heengaan om volop te genieten van de sfeer in Barcelona:

Lata Barra:

Op 3 minuten lopen van de Sagrada Família vind je deze tapas bar gespecialiseerd in visdelicatessen uit blik. Deze tapas worden vergezeld van salades. Mocht je iets anders willen dan deze verfijnde gerechten, dan kun je ook nog van de traditionele tapaskaart kiezen. Een en ander kun je combineren met de lekkerste wijnen. Wat wij zo geweldig vinden aan deze plek, is het gezelschap van de kletsgrage barman en –vrouw. De leukste en interessantste gesprekken gevoerd tussen de bar-praktijken door. Een aanrader voor diegenen die hun pas geleerde Spaans in de praktijk willen brengen!

Lata Barra

Café Olé Mallorca:

De buren van Lata Barra! Een geweldig restaurant met dynamische bediening en heerlijke tapas. Plus uitmuntende adviezen over de beste wijnen. Dit restaurant wordt geroemd op trip advisor door onder andere onze mede-landers, maar zelf hebben we geen ervaringen met toeristische sferen in dit restaurant. Passie, gezelligheid, goed eten… je vindt het hier allemaal.

Cafe Ole Mallorca Barcelona

Suarna Bar Restaurant:

Loop van de Plaza de Catalunya een stuk de Avenida del Paralelo op (linkerhand) en je loopt tegen het terras van dit geweldige restaurant aan. Erg leuk om hier binnen of buiten aan te schuiven voor ‘la comida’ omdat je dan de fantastische inspanningen van het personeel kunt zien om alles tijdens dit spitsuur zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je kijkt je ogen uit, of je nu aandacht hebt voor alles wat er in of juist buiten het restaurant gebeurt. En, niet onbelangrijk: heerlijk eten!

Suarna Bar Restaurant

La Caleta Burger:

Even heel wat anders, zo’n hamburgerrestaurant aan de Rambla del Raval. Maar ook onder de hamburgerrestaurants even heel wat anders. Elk gerecht is een nieuwe uitvinding, lijkt het wel. En dan de sauzen, origineel samengesteld en altijd vers. Ook voor de vegetariërs onder ons erg geschikt met een geweldige vegetarische burgers waar je direct van gaat watertanden. Voeg er even top bediening aan toe en je avond kan niet meer stuk.

La Caleta Burger Barcelona

El Corte Inglés, Plaza de Cataluña:

Zelf zou ik er niet zo één twee drie op gekomen zijn om hier in de vooravond een hapje en drankje te gaan doen, maar wat een geweldige verrassing stond ons te wachten. Het uitzicht is vermaak op zich, je kijkt je ogen uit vanaf de negende verdieping van dit grote warenhuis. Zeker de moeite waard!

Corte Ingles Barcelona

Wil je meer weten over deze bruisende taalreisbestemming?

Lees hier verder over Barcelona, de taalschool in Barcelona en ons cursusaanbod in deze prachtige stad.

Hulp nodig?

Neem contact op met Cornelie

Bel: 06 41 60 12 52 of
WhatsApp
Maandag tot en met vrijdag: 9:00–21:00 Zaterdag: 10:00–17:00

Laat een berichtje achter

  • Persoonlijk advies op maat (gebaseerd op eigen ervaringen).
  • Gegarandeerde kwaliteit van scholen en accommodaties.
  • Wij blijven je contactpersoon in Nederland (ook voor de achterblijvers).
  • Wij regelen ook je vervoer en adviseren over je verzekeringen.

Ontvang de brochure

Alles weten over onze taalreizen Spaans?
Vraag dan nu onze nieuwe brochure aan!
Vraag de brochure aan
close-link
Brochure