taalschool buenos aires

Jouw taalreis Spaans: ook te boeken in onzekere tijden!

Veel taalscholen zijn weer geopend en verzorgen met plezier en bevlogenheid de cursussen Spaans op locatie, met inachtneming van striktere regels uiteraard. Zo is er in Spanje door FEDELE een keurmerk opgezet voor ‘covid-veilige’ Spaanse scholen. Om dit keurmerk te bemachtigen dienen scholen zich aan de voorschriften, adviezen en protocollen te houden die ervoor zorgen dat het besmettingsgevaar zo laag mogelijk blijft. De taalcursisten dienen zich ook aan een paar duidelijke basisregels te houden om er samen voor te zorgen dat de school een fijne en veilige plek blijft. Het blijkt al gauw dat met de kleinere groepjes, grotere afstanden, mondkapjes en extra hygiënemaatregelen, je op een veilige manier toch bij elkaar kunt komen om klassikaal les te volgen.

Reizen

Of de taalscholen nu geopend zijn of niet, duidelijk is het nog niet wanneer er gereisd kan worden. En wat de regels zijn wanneer je wel mag reizen. In quarantaine of niet? Wat moet je aan testresultaten of documenten kunnen overleggen tijdens de reis? Het is best pittig om alle mogelijkheden en bijbehorende regels uit te zoeken. Gelukkig kun je dat aan ons overlaten. We volgen de veranderingen op de voet en staan in nauw contact met onze taalschool-partners. Zo kunnen wij de taalreizigers altijd van de meest actuele informatie voorzien.

Flexibel boeken

Het is best een uitdaging om nu jouw taalreisplannen voor volgend jaar vast te leggen. Het is immers onduidelijk wat wanneer mogelijk is. Aan de andere kant wil je de boot niet missen als alle grenzen weer opengaan. Hoe vervelend dat er bij het laat boeken geen plaats meer blijkt te zijn op jouw taalschool of in jouw accommodatie. Vandaar dat we nu heel flexibele annuleringsvoorwaarden hebben afgesproken met de taalscholen. Zin! Taalreizen houdt zich alleen bezig met maatwerktrajecten en ook in deze stemmen we de gewenste voorwaarden met de taalreiziger af.

Wil je een voucher met ruime geldigheidstermijn om te kunnen verschuiven?

Wil je kosteloos annuleren tot kort van tevoren?

Wil je online lessen volgen omdat je écht een hoger niveau Spaans nodig hebt op korte termijn?

Het kan allemaal. In ons gratis en vrijblijvend adviesgesprek nemen we alle mogelijkheden met je door. Zo kun jij je toch optimaal voorbereiden op jouw aanstaande taalreis. Hoef je de boot niet te missen en leg je de taalreisplannen vast zoals jij dat wilt. Verzekerd van een plekje zonder de druk van ‘wat als….’

Kun jij niet wachten om te sparren over jouw ideale taalreis? Om de eerste stap te zetten voor jouw taalcursus Spaans in het buitenland? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. We zijn je graag van dienst!

Kijk voor de bestemmingen wereldwijd op onze website: www.zintaalreizen.nl

Hulp nodig?

Neem contact op met Cornelie

Bel: 06 41 60 12 52 of
WhatsApp
Maandag tot en met vrijdag: 9:00–21:00 Zaterdag: 10:00–17:00

Laat een berichtje achter

  • Persoonlijk advies op maat (gebaseerd op eigen ervaringen).
  • Gegarandeerde kwaliteit van scholen en accommodaties.
  • Wij blijven je contactpersoon in Nederland (ook voor de achterblijvers).
  • Wij regelen ook je vervoer en adviseren over je verzekeringen.

Ontvang de brochure

Alles weten over onze taalreizen Spaans?
Vraag dan nu onze nieuwe brochure aan!
Vraag de brochure aan
close-link
Brochure