Spaans leren in Mexico?

Met Zin! maak je de leukste taalreizen
Wil je Spaans leren in Mexico? Een taalreis met Zin! Taalreizen is de beste en avontuurlijkste manier om Spaans te leren en je de taal eigen te maken. Wij regelen de volledige reis. Niet alleen de taalcursus en accommodatie in Mexico maar ook het vervoer. Daarnaast adviseren we je gratis over de verzekeringen. Lees meer ▼
Breng het geleerde Spaans direct in de praktijk Rijkdom aan natuur en cultuur Fantastisch klimaat het hele jaar door

Een cursus Spaans volgen in Mexico? Wij regelen de gehele taalreis!

Op zoek naar een avontuurlijke manier om Spaans te leren in Mexico? Zin! Taalreizen biedt taalcursussen Spaans aan in Mexico voor alle niveau’s. Wij werken samen met een door Cervantes geaccrediteerde taalschool in Mexico en regelen ook de accommodatie voor je.

Waarom een taalreis maken naar Mexico?

Mexico is een federale republiek in Noord-Amerika die ruim 130 miljoen inwoners telt. Met een oppervlakte van bijna 2 miljoen vierkante kilometer, is het land 47 keer groter dan Nederland. In het noorden grenst Mexico aan de Verenigde Staten, in het zuiden aan Belize en Guatemala. Spaans is de officiële landstaal, daarnaast zijn er 67 inheemse talen die een beschermde status hebben.

Wil je Spaans leren in Mexico? Dan heb je meer dan genoeg mogelijkheden om het geleerde in de praktijk te brengen. Want één ding is zeker: de Mexicanen kletsen graag.

Van de ruim 130 miljoen inwoners is ruim 75% mesties, dat wil zeggen dat ze zowel blank (voornamelijk Spaans) als indiaans bloed hebben. 18% is indiaans en het overige gedeelte is van Europese, Aziatische, Arabische en Afrikaanse afkomst. In de Mexicaanse keuken kun je de samenvoeging van de Azteekse, Maya en Spaanse keuken proeven.

Wat is er te zien en te doen in Mexico?

Het land heeft zowel qua natuur en cultuur veel te bieden. Het heeft een zeer gevarieerd landschap met valleien, woestijnen, bergen, rivieren, tropische regenwouden en een lange kustlijn. Door de hoogteverschillen zijn er ook verschillende klimaatzones te onderscheiden. Daarnaast geniet het land een rijke cultuur met grote invloeden van onder andere de Maya’s en de Azteken. Van hen zijn er nog veel ruïnes maar ook een levendige indianencultuur te vinden. Daarnaast zijn er veel bezienswaardigheden in de diverse badplaatsen, havenplaatsen, grote steden en kleine dorpen. Prachtige gebouwen aan imposante pleinen of uitgestrekte witte zandstranden, je kunt het allemaal vinden in Mexico!

  • Spaans leren in Mexico

Uitgelichte taalcursussen in Mexico

Meer cursussen zien? Kies eerst je bestemming bovenaan deze pagina.

Spaans leren in Playa del Carmen

Spaans Examencursus Playa del Carmen

Vanaf 1.828,-

Bereid je optimaal voor op het officiële DELE examen door een Spaans Examencursus te volgen op dit officiële DELE examencentrum! Je combineert de groepslessen met twee aanvullende privélessen per dag. […]

Minimum leeftijd: 16 Max. studenten per klas: 8 + 1 Niveau: Van A1 (beginner) tot en met C2 (vergevorderd)
Spaans leren in Mexico

Spaans Tussenjaar of Semester Playa del Carmen

Vanaf 2.185,-

Vrije periode tussen twee studies in? Loopbaanonderbreking voor zelfontwikkeling en groei? Met de tussenjaar- of semester programma’s van Zin! geef je een waardevolle, avontuurlijke en verrijkende invulling aan deze bijzondere […]

Minimum leeftijd: 16 Max. studenten per klas: 8 Niveau: Van A1 (beginner) tot en met C2 (vergevorderd)

Taalscholen in Mexico

Stap 1 van 2

  • Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Hulp nodig?

Neem contact op met Cornelie

Bel: 06 41 60 12 52 of
WhatsApp
Maandag tot en met vrijdag: 9:00–21:00 Zaterdag: 10:00–17:00

Laat een berichtje achter

  • Persoonlijk advies op maat (gebaseerd op eigen ervaringen).
  • Gegarandeerde kwaliteit van scholen en accommodaties.
  • Wij blijven je contactpersoon in Nederland (ook voor de achterblijvers).
  • Wij regelen ook je vervoer en adviseren over je verzekeringen.

Ontvang de brochure

Alles weten over onze taalreizen Spaans?
Vraag dan nu onze nieuwe brochure aan!
Vraag de brochure aan
close-link
Brochure