Maak kennis met Zin! Taalreizen

Over ons

¡Hola! Wat leuk dat je in ons geïnteresseerd bent

Zin! Taalreizen regelt taalreizen Spaans over de hele wereld. Persoonlijk én professioneel advies om jouw unieke taalreis Spaans samen te stellen. Met Zin! zet jij de eerste stap naar jouw buitenlandavontuur!

Laten we kennis maken

Ik ben Cornelie, oprichter van Zin! Taalreizen. Als geen ander ken ik het reis- en taalreis-principe. In mijn jongere jaren heb ik veel gereisd als backpacker en tijdens deze reizen ook werkervaring opgedaan in het buitenland. Het backpacken deed ik voornamelijk in Engelstalige landen, maar hierna werd de focus verlegd. Ik moest namelijk de Spaanse taal onder de knie krijgen voor een baan als onderzoeker buitenland. Het snel en goed leren van een taal kan natuurlijk maar op één manier: door een cursus te volgen op een bestemming waar deze taal ook gesproken wordt.

Het werd Costa Rica, specifieker het dorp Orosi, waar ik privélessen Spaans volgde op een taalschool. Ik bracht het geleerde direct in de praktijk door te babbelen met alle dorpsbewoners en wat te helpen in het hostel. Die werkzaamheden werden steeds serieuzer en uiteindelijk ging ik werken voor de betreffende taalschool zelf. Niet als lerares natuurlijk! Ik vind dat je als taalcursist van een native speaker les moet krijgen. Nee, ik ging aan de slag bij de afdeling Student Services. Daar hield ik me bezig met informatievoorziening over cursussen & accommodaties, activiteiten in de omgeving en vrijwilligerswerk. Opeens was ik hét aanspreekpunt voor de taalcursisten. Drie maanden veranderden in drie jaar. En ik was een prachtige ervaring rijker.

Die ervaring gun ik jou ook! Op je eigen manier de wereld verkennen, je horizon verbreden, het avontuur aangaan, de taal spreken van de mensen om je heen en daarmee jouw ervaring onvoorstelbaar veel rijker maken. Je weet niet wat je mist als je de taal niet spreekt… maar je weet wel wat je meemaakt als je met iedereen kan communiceren. En heb je deze wereldtaal onder de knie? Dan is het natuurlijk een ontzettend waardevolle aanvulling op je cv.

Cornelie Tijsseling van Zin! Taalreizen

Persoonlijk en professioneel

Mijn persoonlijke én professionele ervaring op het gebied van taalcursussen in het buitenland maakt dat ik ‘jouw taal’ al spreek wanneer je op zoek gaat naar een cursus Spaans in het buitenland. Ik begrijp hoe intensief de lessen voor je kunnen zijn, hoe je de verschillende typen accommodatie het beste kunt inschatten, waar je wellicht tegenaan loopt gedurende de eerste dagen en… hoe lastig het soms is voor de thuisblijvers om ‘los te laten’ voor een bepaalde periode. Om jouw wensen te begrijpen, heb ik aan een half woord genoeg: gegarandeerd een passend advies op maat!

DSC_0018-Copy
DSC_0496-Copy
20170327_112328-e1495187356621
DSC_0676-Copy

Wij bezoeken zelf ook de taalscholen.

Persoonlijk en professioneel staan niet alleen hoog op de agenda richting jou. We hanteren deze houding ook richting de scholen. Het team van Zin! Taalreizen bezoekt de partnerscholen zelf om een goede indruk te krijgen van de school, de lessen, de accommodaties en de omgeving. En als we daar dan toch zijn, horen we natuurlijk graag van de cursisten zelf wat ze van het totaalplaatje vinden.

Stap 1 van 2

  • Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Hulp nodig?

Neem contact op met Cornelie

Bel: 06 41 60 12 52 of
WhatsApp
Maandag tot en met vrijdag: 9:00–21:00 Zaterdag: 10:00–17:00

Laat een berichtje achter

  • Persoonlijk advies op maat (gebaseerd op eigen ervaringen).
  • Gegarandeerde kwaliteit van scholen en accommodaties.
  • Wij blijven je contactpersoon in Nederland (ook voor de achterblijvers).
  • Wij regelen ook je vervoer en adviseren over je verzekeringen.

Ontvang de brochure

Alles weten over onze taalreizen Spaans?
Vraag dan nu onze nieuwe brochure aan!
Vraag de brochure aan
close-link
Brochure