DELE Examencursus 2020

DELE Examen 2020

Wil jij je taalniveau Spaans met een officieel en internationaal erkend diploma aantonen? Lees hieronder dan verder over het DELE diploma!

Het DELE diploma is een officieel diploma dat door het Spaanse Ministerie van Onderwijs, via Instituto Cervantes, wordt toegekend.

Het DELE diploma heeft een duidelijke meerwaarde voor jouw vervolgstudie en/of carrière. Moet jij voor een specifieke opleiding jouw taalniveau Spaans aantonen als toelatingseis? Of ga jij voor een internationaal bedrijf aan de slag? Met het DELE diploma laat jij zien wat je kan.

DELE Diploma op alle niveaus

De DELE examens kun je op alle niveaus afleggen, van A1 tot en met C2. Afhankelijk van het niveau dat jij dient te behalen, ga je je voorbereiden op het examen. Hoe pak je dat het beste aan?

Opzet examentraject:

Allereerst brengen we jouw einddoel in beeld: op welk niveau wil jij het examen afleggen? En welke examendatum is voor jou essentieel?

Daarna is het van belang jouw huidige taalniveau te bepalen. Aan de hand van een online test of interview wordt jouw taalniveau in beeld gebracht. Op basis van jouw startpunt en einddoel, gaan we het aantal cursusweken in kaart brengen.

De voorbereiding van startniveau naar eindniveau is een individueel traject. Samen met jou en met het advies van de taalschool, stellen we een plan op. Heb je nog een langere weg te gaan om op een bepaald niveau te komen en daar ook ruim de tijd voor, dan is het verstandig eerst met een cursus algemeen Spaans aan de slag te gaan, zoals de Spaans Minigroep of de Spaans Minigroep-Plus.

Heb je echter voor een korte periode de mogelijkheid om een taalreis naar het buitenland te maken? Dan kun je beter starten met privélessen Spaans.

De laatste weken (vaak 4, maar dit kan ook langer of korter zijn, afhankelijk van de bestemming, wensen en mogelijkheden), ga je aan de slag met de specifieke examencursus. Deze voorbereidende cursus geeft jou alle handvatten om goed voorbereid aan de slag te gaan en jouw slagingskansen flink te vergroten.

Het afleggen van het DELE examen

Het DELE examen leg je af op de door jou gekozen locatie. Het is wenselijk om de examencursus kort voor het afleggen van het examen, te volgen. Zo zul je bij enkele taalscholen van ons specifieke examencursusdata hebben, speciaal gericht op een bepaalde examendatum. Houd ook altijd de deadlines in de gaten om voor een bepaalde examendatum in te mogen schrijven. De taalschool helpt jou hier graag bij.

En wist je dat onze taalscholen in Spanje (Ávila, Madrid en San Sebastián), Panama (Bocas del Toro, Boquete en Panama-Stad) en Mexico (Playa del Carmen) officiële examencentra zijn? Wel zo handig om hier direct het examen af te leggen!

Kijk voor meer informatie over de DELE Examencursussen op onze website en vraag ons om een vrijblijvend adviesgesprek om jouw doel concreet te maken via info@zintaalreizen.nl of 06-41601252.

DELE Diploma examendata 2020

Hulp nodig?

Neem contact op met Cornelie

Bel: 06 41 60 12 52 of
WhatsApp
Maandag tot en met vrijdag: 9:00–21:00 Zaterdag: 10:00–17:00

Laat een berichtje achter

  • Persoonlijk advies op maat (gebaseerd op eigen ervaringen).
  • Gegarandeerde kwaliteit van scholen en accommodaties.
  • Wij blijven je contactpersoon in Nederland (ook voor de achterblijvers).
  • Wij regelen ook je vervoer en adviseren over je verzekeringen.

Ontvang de brochure

Alles weten over onze taalreizen Spaans?
Vraag dan nu onze nieuwe brochure aan!
Vraag de brochure aan
close-link
Brochure