Spaans en Yoga

Met Zin! maak je de leukste taalreizen
Is yoga één van je dagelijkse bezigheden in Nederland en wil je dit in groepsverband voortzetten in het buitenland? Of heb je de wens om met yoga te beginnen, maar doe je dat liever in een paradijselijke omgeving? Dat kan! Lees hieronder verder over de mogelijkheden in Bocas del Toro, Boquete, Panama-Stad, Granada en meer...
Spaans en Yoga

Cursusdetails

Vraag ons om een offerte.
Boek nu

Met Zin! Spaans leren en yoga beoefenen in het buitenland!

Spaans en Yoga combineert het leren van de Spaanse taal met groeps- of privélessen yoga. Alle cursussen Spaans zijn te combineren met yogalessen. De taalscholen met een vaste yoga-partner zijn onze scholen in Bocas del Toro, Boquete, Panama-Stad en Granada.

Hoe combineer je de taalcursus met yoga?

Voorafgaand aan de start van je cursus of ter plaatse, kun je doorgeven voor hoeveel yogalessen per week je wilt volgen. Je kunt kiezen voor groeps- of privélessen en het aantal weken dat je danslessen volgt, is onbeperkt. Onze taalscholen werken samen met yoga-studios in de directe omgeving, op maximaal 15 minuten lopen afstand.

Yoga in het activiteitenprogramma

Steeds meer mensen gaan op zoek naar manieren om te ontspannen en gezond te blijven. Een mooie ontwikkeling waarbij de verbinding tussen lichaam en geest centraal staat. Of het nu gaat om meer bewustwording van je lichaam, je evenwichtsgevoel te verbeteren, of op de juiste manier te leren ademenen, het komt allemaal aan bod bij yoga.

Ook bij de scholen die niet rechtstreeks met yogastudio’s samenwerken, zul je mogelijkheden ontdekken om yoga te beoefenen. In Sámara bijvoorbeeld, is het een vast onderdeel van het activiteitenprogramma. Maar ook op andere locaties zijn er altijd wel mogelijkheden in de buurt. Benieuwd naar wat er kan op de de door jou gekozen bestemming? Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

 

Stap 1 van 2

  • Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Hulp nodig?

Neem contact op met Cornelie

Bel: 06 41 60 12 52 of
WhatsApp
Maandag tot en met vrijdag: 9:00–21:00 Zaterdag: 10:00–17:00

Laat een berichtje achter

  • Persoonlijk advies op maat (gebaseerd op eigen ervaringen).
  • Gegarandeerde kwaliteit van scholen en accommodaties.
  • Wij blijven je contactpersoon in Nederland (ook voor de achterblijvers).
  • Wij regelen ook je vervoer en adviseren over je verzekeringen.

Ontvang de brochure

Alles weten over onze taalreizen Spaans?
Vraag dan nu onze nieuwe brochure aan!
Vraag de brochure aan
close-link
Brochure