Spaans en Cultuur

Met Zin! maak je de leukste taalreizen
Dat je met een taalreis Spaans naar het buitenland nieuwe culturen gaat ontdekken, is een gegeven. Na de lessen Spaans trek je eropuit met je gastgezin, maak je uitstapjes met schoolgenoten of ga je zelfstandig op ontdekking in de omgeving. Uiteraard leer je dan veel van de plaatselijke cultuur. Wil je je op een intensievere manier verdiepen in de cultuur? Ook dan zit je goed bij Zin!
Spaans en Cultuur

Cursusdetails

Vraag ons om een offerte.
Boek nu

Met Zin! Spaans en Cultuur in het buitenland!

De cursus Spaans en Cultuur combineert het leren van de Spaanse taal met verdieping in de plaatselijke en/of landelijke cultuur.

Hoe combineer je de taalcursus met culturele verdieping?

Het is heel makkelijk om de verdieping te zoeken tijdens je taalcursus Spaans. Je kunt op verschillende bestemmingen kiezen voor de cursus Spaans Minigroep Plus waarbij de Plus-uren ingezet worden om dieper in te gaan op de plaatselijke cultuur terwijl je aan je spreek- en luistervaardigheid werkt. Maar er zijn ook veel mogelijkheden om een apart programma aan de Spaans Minigroep toe te voegen. Een paar voorbeelden:

‘Ontdek Mexico’ in Playa del Carmen: leer over het heden en verleden van Mexico en ontvang daarnaast waardevolle informatie over bestemmingen voor de voortzetting van je reis.

‘Spaans en Wijn’ in Mendoza: waar anders? Cultuur en wijn zijn in deze streek nauw verweven.

‘Spaans en Literatuur’ wordt gegeven in Salamanca en in Mendoza. Bij de cursus in Mendoza zul je schrijfster en journaliste Mercedes Fernández ontmoeten.

‘Spaans en Cultuur’ worden als specifieke programma’s gegeven in Ávila, Granada, San Sebastián. Alle taalscholen hebben hun eigen programma. Zo boek je in San Sebastián bijvoorbeeld een seminar over de Baskische taal & cultuur en een excursie naar Albaola scheepsfabriek en museum.

Cultuur in het activiteitenprogramma

Hierboven staat slechts een greep uit de mogelijkheden beschreven. Elke taalschool heeft als doel om jou niet alleen de taal maar ook de cultuur bij te brengen. Zo worden er bij verschillende taalscholen ook kookworkshops en filmavonden aangeboden in het activiteitenprogramma. Alles om jou een verdieping van de plaatselijke cultuur te geven. Wil je weten wat er op jouw voorkeursbestemming allemaal mogelijk is? Vraag vrijblijvend informatie bij ons op!

Stap 1 van 2

  • Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Hulp nodig?

Neem contact op met Cornelie

Bel: 06 41 60 12 52 of
WhatsApp
Maandag tot en met vrijdag: 9:00–21:00 Zaterdag: 10:00–17:00

Laat een berichtje achter

  • Persoonlijk advies op maat (gebaseerd op eigen ervaringen).
  • Gegarandeerde kwaliteit van scholen en accommodaties.
  • Wij blijven je contactpersoon in Nederland (ook voor de achterblijvers).
  • Wij regelen ook je vervoer en adviseren over je verzekeringen.

Ontvang de brochure

Alles weten over onze taalreizen Spaans?
Vraag dan nu onze nieuwe brochure aan!
Vraag de brochure aan
close-link
Brochure