Alleen reizen eng? Welnee!

Lees hier verder over de voordelen van alleen reizen. Gun jezelf deze unieke ervaring!

tussenjaar in het buitenland

Ik raad taalreizigers aan alleen op pad te gaan. Waarom? Omdat je op die manier veel meer openstaat voor alles wat er om je heen gebeurt. Je bent niet op elkaar gefocust, je hebt je blik eerder op oneindig. Op het moment dat je alleen reist (en ik spreek uit ruime ervaring), ben je eerder geneigd contact met nieuwe mensen te maken en ben je ook toegankelijker voor anderen om jou aan te spreken. Er is geen reis geweest waarbij ik geen bijzondere vriendschappen heb gesloten.

Ook geeft het alleen reizen een kick: je bent op jezelf aangewezen. Je maakt zelf de beslissingen. Je neemt afscheid van je familie en vrienden en stapt alleen dat vliegtuig in. Pure vrijheid!

Geen compromissen. Oké… toegegeven: Dit is misschien een redelijk asociaal trekje. Maar ik vond het heerlijk dat ik nooit compromissen hoefde te sluiten. Aansluiting vinden bij de mensen met dezelfde ideeën of wensen en niet mee hoeven gaan in wensen van een ander met betrekking tot activiteiten, reisschema’s, bestemmingen.

Stoer. Veel mensen zullen je als stoer bestempelen wanneer je de keuze maakt om alleen op reis te gaan. Wie weet ben jij net als ik. Dan verandert je beeld en vind je het uiteindelijk stoer als mensen samen kunnen reizen 😉 Er is namelijk niets ‘makkelijker’ dan je eigen weg kunnen gaan.

Een waardevolle bonus van tijd met jezelf doorbrengen, is de immense toename van zelfkennis. Je leert jezelf zo ontzettend goed kennen tijdens jouw avontuur in het buitenland. En die kennis, die verbinding met jezelf, raak je niet meer kwijt. Het resultaat? Zelfverzekerder in je schoenen staan. Weten wat je wil. En ervoor durven gaan.

Gun jezelf een unieke periode in het buitenland!

Kijk voor meer informatie over de bestemmingen op https://www.zintaalreizen.nl/taalreizen/

Hulp nodig?

Neem contact op met Cornelie

Bel: 06 41 60 12 52 of
WhatsApp
Maandag tot en met vrijdag: 9:00–21:00 Zaterdag: 10:00–17:00

Laat een berichtje achter

  • Persoonlijk advies op maat (gebaseerd op eigen ervaringen).
  • Gegarandeerde kwaliteit van scholen en accommodaties.
  • Wij blijven je contactpersoon in Nederland (ook voor de achterblijvers).
  • Wij regelen ook je vervoer en adviseren over je verzekeringen.

Ontvang de brochure

Alles weten over onze taalreizen Spaans?
Vraag dan nu onze nieuwe brochure aan!
Vraag de brochure aan
close-link
Brochure